Selecționerul României, Mirel Rădoi, a plecat de la cârma primei reprezentative

0

La finalul partidei câştigată de România, cu scorul de 2 – 0, în fața naționalei Liechtensteinului, contând pentru ultima etapă din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022, din Qatar, selecționerul naționalei, Mirel Rădoi, și – a anunța plecarea de la cârma primei reprezentative.

Motivul care a stat la baza plecării selecționerului, ar fi ratarea calificării la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar.

O victorie amară cu Liechtenstein, pentru că la Skopje, contracandidata României, Macedonia de Nord se impunea cu scorul de 3 – 1, în fața Islandei, și obținea biletele pentru baraj.

„Această campanie este un eșec personal, pentru că n-am reușit să terminăm în primele două locuri. Este ultima mea conferință de presă din postura de selecționer. Este o decizie normală, din moment ce nu am reușit să mă clasez pe primele două locuri.

Este totul clar pentru mine, asta e cel mai bun lucru pe care îl pot face. Nu este o demisie, contractul se termină la finalul acestei luni. Nu mi-a fost ușor să iau decizia asta.

Macedonia de Nord s-a calificat la baraj datorită victoriei din Germania. Sunt multe lucruri pozitive, dar cel mai negativ este că n-am terminat pe locul 2. Ne-am pus amprenta pe multe meciuri, s-a realizat acest schimb de generație și cred că mai sunt mulți jucători care pot face pasul spre echipa națională: Racovițan, Drăgușin, mulți jucători de la U21. Cred că următoarea campanie de calificare pentru EURO cred că poate să fie una accesibilă pentru noi, dacă nu se va pune presiune pe echipă în Liga Națiunilor„, a declarat selecţionerul Mirel Rădoi, la finalul partidei cu Liechtenstein.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top