Sediu DSP Alba dotat cu un punct complet de igienizare printr-o donație a companiei Best Clean

0

Agenții economici din Alba se adaptează rapid nevoilor pieței chiar și în situații de pandemie. Dovada o face o renumită companie locală care, pentru moment, și-a reprofilat activitatea și produce dozatoare pentru punctele de igienizare.

   Chiar dacă criza provocată de COVID 19 a îngreunat activitatea agenților economici, firma Best Clean din Alba Iulia a făcut o donație importantă Direcției de Sănătate Publică care constă în montarea unui punct complet de igienizare în instituție.

” Ne bucurăm că agenții economici din Alba au fost în toată această perioadă alături de noi și de cei aflați în linia întâi. Nu îmi rămâne decât să le mulțumesc pe această care celor care s-au implicat și au dat dovadă de unitate și omenie.” a spus Alexandru Sinea, director DSP Alba.

Best Clean este una din firmele care şi-au reprofilat activitatea și produce dozatoare fixe și mobile pentru punctele de dezinfecție dar și module complete pentru punctele de igienizare care pot fi instalate în instituții publice sau companii private.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top