Sâmbătă, ora 17:00, Liga 3: Metalurgistul Cugir – Corvinul Hunedoara. Echipa de la „poalele” Drăganei, continuă lupta pentru locul 2

0

Metalurgistul Cugir și Corvinul Hunedoara, se vor întâlni vineri, cu începere de la 17.00, pe Stadionul “Cugir Arena”, în cel ce este derby-ul Ligii 3.

Este o partidă, cu miză importantă pentru Metalurgistul, iar pentru Corvinul una fără miză, Florin Maxim dorind să facă ultimele “reglaje” înainte de meciurile de baraj.

Hunedoara este singura echipă care până în acest moment, după desfășurarea etapei a 4-a a play-off-ului, și-a asigurat locul 1 în Seria 9.

Aceasta are un total de 60 de puncte acumulate și se află la 23 de puncte în fața celor de la Unirea Ungheni, clasata pe locul 3, respectiv la 18 de Metalurgistul Cugir, formația situată pe locul 2.

În această situație, trupa antrenată de Florin Maxim nu mai poate pierde locul 1 din play-off-ul Seriei a 9-a a Ligii 3 și poate primi deja din partea FRF trofeul de campioană a acestui sezon.

În cele patru etape, desfășurate în play-off-ul Ligii 3, “corbii” au înregistrat 2 victorii și 2 remize.

În ultima etapă, Corvinul a câștigat cu scorul de 2-0, în deplasare, pe terenul celor de la Viitorul Cluj.

În schimb, pentru Metalurgistul partida de sâmbătă, va avea o miză foarte importantă.

Echipa antrenată de Lucian Itu, luptă pentru poziția 2, care asigură la sfârșitul play-off – ului, locul la barajul pentru viitorul sezon al ligii secunde, cu Unirea Ungheni, distanța dintre cele două fiind de 5 puncte.

În cele patru desfășurate în play-off-ul Ligii 3, cugirenii au înregistrat 1 victorie, 2 egaluri și o înfrângere, acumulând un total de 42 de puncte.

În cazul unui succes, „roș-albaștrii” se pot desprinde în clasament la 8 puncte de contracandidata de pe locul 3, o înfrângere, iar apropia pe cei de la Ungheni, la doar 2 puncte de echipa din Alba.

În tur, pe arena „Michael Klein” din Hunedoara, Corvinul și Metalurgistul, au remizat scor alb, 0-0, dar cele mai mari ocazii de gol, fiind trecute în contul vizitatorilor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top