Punctul de vedere al prefectului Județului Alba, Nicolae Albu, la plângerea penală depusă la DNA, de senatorul Călin Matieș

0

După anunțul făcut de senatorul PSD, Călin Matieș, la faptul că a depus la DNA, o plângere penală pe numele prefectului județului Alba, Nicolae Albu, reacția celui din urmă nu s – a lăsat așteptată.

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu, și – a exprimat punctul de vedere despre acest subiect, prin intermediul unui comunicat de presă:

“Referitor la plângerea penală formulată de dl. Matieș (detalii AICI), vă pot spune că am fost întrebat de mai multe persoane cum comentez acest aspect.

Nu cunosc detalii pentru că nu urmăresc comunicările făcute de diferite persoane pe paginile lor de pe rețelele de socializare și prefer să iau informațiile din surse oficiale.

Totuși, referitor la acest subiect, vă spun că demersul domnului senator PSD nu reprezintă o surpriză deoarece m-a „amenințat” în repetate rânduri (inclusiv în conferința de presă organizată) cu privire la aceste aspecte.

Fiecare cetățean are dreptul să facă astfel de demersuri atunci când consideră că s-a încălcat legea.

Așadar, să lăsăm instituțiile abilitate să se pronunțe cu privire la cele sesizate, iar dacă mi se vor solicita lămuriri din partea acestora, voi răspunde cu celeritate pentru că, din punctul meu de vedere, legislația a fost respectată întocmai”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top