Profesoară de engleză, cercetată pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 14 ani. Aceasta a fost reținută de polițiști

0

O profesoară care predă limba engleză la şcoala din comuna Sălişte, judeţul Alba, este acuzată pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Femeia de 35 de ani a fost reţinută, iar joi a fost plasată sub control judiciar, fiindu-i interzis să mai predea la clasă.

Ea a fost reţinută de poliţişti care s-au sesizat din oficiu, în urma unor informaţii aflate de şeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relaţie sexuală cu un elev în vârstă de 14 ani.

„Poliţia s-a sesizat din oficiu, în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

Potrivit procurorilor, femeia ar fi întreţinut relaţii sexuale cu elevul său
în trei zile diferite. „În perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în 3 zile. În prezent este sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile şi i s-a interzis să predea la clasă”, a declarat procurorul Adrian Căbulea, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Femeia în vârstă de 35 de ani este din comuna Ciugud şi este profesoară de engleză la şcoala gimnazială din Sălişte.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top