Posesori din Sebeș, ai unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, identificaţi şi reţinuti de poliţişti

0

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Daia Română, și o femeie în vârstă de 45 de ani, din Sebeș, posesori ai unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost joi, reținuți de polițiști.

Bărbatul este acuzat de infracţiunea de conducere fără permis, iar femeia este acuzată de comiterea infracțiunii de furt.

Ambii, au fost depuși la Penitenciarul Aiud.

La data de 2 decembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din Sebeș au depistat și reținut o femeie, de 45 de ani, din Sebeș, posesoare al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Sebeș.Femeia a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate de un și 7 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii furt.Condamnata a fost depusă la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

La data de 2 decembrie 2021, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au depistat și reținut un bărbat, de 56 de ani din comuna Daia Română, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Sebeș.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 8 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top