Miercuri: Se întrerupe alimentarea cu gaz, pe mai multe străzi din Ocna Mureș

0

Reprezentanții companiei Delgaz Grid anunță că alimentarea cu gaz va fi oprită pe patru străzi din orașul Ocna Mureș, pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Alimentarea cu gaze naturale va fi oprită miercuri, 15 septembrie, între orele 09.00- 14.00, pe străzile 1 Mai, Brazilor, Steluței și Nicolae Iorga.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții ale companiei prin care vor fi modernizați peste 900m de conducte și branșamente de gaz, în valoare de circa 250 mii lei. Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top