I – a sustras portmoneul unui vârstnic. Dosar penal pentru o femeie din Alba

0

O femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Alba Iulia, s – a ales cu dosar penal din partea polițiștilor din orașul Teiuș.

Acesta este acuzată de furt, după ce i – a oferit unui vârstnic, din localitate, spre vânzare o haină, iar în momentul în care acesta nu era atent, femeia i – a sustras portmoneul.

 La data de 2 aprilie 2021, polițiștii din Teiuș au identificat o femeie de 40 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care au fost sesizați, în aceeași zi, de către un vârstnic de 85 de ani, din Teiuș.

În sarcina femeii s-a reținut faptul că, la data de 2 aprilie, în jurul orei 12,20, în timp ce se afla pe o stradă din Teiuș, l-ar fi abordat pe vârstnic, oferindu-i, spre vânzare, o haină, împrejurare în care, profitând de neatenția lui, i-ar fi sustras, din buzunar, portmoneul în care avea documente și bani.

Față de femeie, a fost întocmit dosar penal pentru furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top