Gesturi de încurajare ale unor oameni de bine din județul Alba. Au făcut donații pentru a crește numărul testărilor realizate în laboratorul DSP

0

Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu ceva vreme. Este pe de altă parte și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. Și asta o demonstrează trei oameni de afaceri din Alba care s-au implicat direct în avansarea cât mai rapidă a testărilor pentru COVID 19, făcute de laboratorul DSP Alba.

Deși volumul de muncă este impresionant, numărul testărilor făcute de specialiștii DSP Alba cresc zilnic. Se dorește ca la Alba Iulia, laboratorul să realizeze aproximativ 500 de teste pe zi.

Pentru a sprijinii aceste provocări, omul de afaceri Mihai Oancea a donat 10.000 de lei, Grupul de firme Mercur a donat 10.000 de lei prin Vasile Macarie iar firma Tomiflex prin Florin Tomuța a donat 4.000 de lei.

Gestul acestor oameni vine să încurajeze pe deplin munca pe care specialiștii o duc în aceste zile pentru a combate și prevenii extinderea pandemiei în județul nostru.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top