Gata cu pandemia! Se joacă pe bune CFR Cluj – FC Botoșani, marți, ora 21:30. Victorie obligatorie pentru echipa din Gruia

0

CFR Cluj și FC Botoșani se vor întâlni, marți, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, cu începere de la ora 21.30, în etapa IX a play – off -ului Ligii 1.

Inițial partida, trebuia să se dispute acum o săptămână, dar din cauza focarului de coronavirus izbucnit la Cluj, meciul a fost amânat, pentru marți.

Numai puțin de 26 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, au fost descoperite la echipa campioană, dintre acestea 16 au înregistrate în rândul fotbaliștilor, iar 10 înregistrate în rândul staff -ului tehnic.

De virusul asiatic nu a fost ocolit nici tehnicianul clujenilor, Dan Petrescu, cel care a fost depistat pozitiv, fiindu – i interzis accesul pe banca tehnică, pentru următoarele trei partide. Cel care va conduce echipa în partidele rămase, va fi secundul lui Petrescu, Valeriu Bordeanu.

CFR Cluj are nevoie de victorie în partidă din această seară cu FC Botoșani pentru a mai păstra șanse reale la titlu. Clujenii se află la 4 puncte în urma liderului Universitatea Craiova, dar au un meci mai puțin disputat.

De cealaltă parte, Botoșaniul vine la Cluj de pe poziția a 5-a în clasamentul play-off-ului. Moldovenii sunt deja calificați în preliminariile Europa League, indiferent de locul pe care-l vor ocupa la finalul sezonului, după ce FCSB a cucerit Cupa României. FC Botoșani a fost învinsă în ultima partidă din Liga 1, scor 0-2, de Universitatea Craiova.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top