FOTO : Județul Alba blocat de INCOMPETENȚA a două instituții, Direcția de Drumuri și Poduri Locale și Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj – Secţia Drumuri Naţionale Alba. Drumurile Naționale și Drumurile județene impracticabile

1

Cum ninge puțin mai serios, cum județul Alba este blocat. Mai multe sectoare de drumuri naționale sunt închise, din cauza zăpezii, drumurile județene sunt și ele impracticabile.

În Alba traficul este  blocat parţial, pe anumite sectoare de drum, datorită neglijenţei și lipsei de organizare a drumarilor. Pe sectoarele respective ninge în continuare abundent.

Pe Drumul Național 1 se circulă cu dificultate, surse din trafic nu au văzut nici o mașină a drumarilor. DN 75 între Turda și Câmpeni este complet acoperit de zăpadă iar șoferii spun că traseul a fost parcurs în mai bine de 4 ore și nici un vehicol de deszăpezire nu a fost văzut pe drum.

Nici pe DN 74 nu au trecut drumarii. Drumurile județene sunt total acoperite cu zăpadă iar DPL nu reacționează.

Subprefectul judeţului Alba, Popescu Monica, a convocat o şedinţă extraordinară cu membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pentru a stabili măsurile imediate ce se vor lua pentru gestionarea situaţiei pe perioada valabilităţii atenţionărilor meteorologice Cod Portocaliu pentru vânt puternic, viscol și zăpadă troienită în intervalul 17 ianuarie, ora 18 – 18 ianuarie, ora 20 și Cod Galben pentru precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori; intensificări ale vântului în intervalul 17 ianuarie, ora 14 – 18 ianuarie, ora 22.

Zeci de polițiști sunt la această oră la datorie unde supraveghează toate drumurile naționale și principalele sectoare de drumuri județene.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top