„Foc de artificii”: Articole pirotehnice confiscate de polițiștii din Sebeș

0

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, au confiscat vineri, 5 kilograme de obiecte pirotehnice, în urma unui control efectuat la societate comercială, din municipiul Sebeș.

În urma unui control la o societate comercială cu punct de lucru în Sebeș, polițiștii au indisponibilizat 5 kilograme de articole pirotehnice care erau oferite spre vânzare, fără autorizație.

La data de 14 ianuarie 2022, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, au efectuat un control la un magazin din municipiul Sebeș, unde au fost identificate 80 de articole pirotehnice, de divertisment, pentru care societatea nu este autorizată la deținere și comercializare.

Articolele pirotehnice, cu o greutate de 5 kilograme, au fost indisponibilizate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de” orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top