Acuma răsfoiți: controale

Eveniment
0

O nouă zi de control a poliţiştilor, jandarmilor şi inspectorilor în barurile, restaurantele, terasele din Alba și din județ, dar și mijloacele de transport au fost controlate de oamenii legii.

În cadrul acțiunii polițiștilor, au fost verificate 97 de terase și societăți comerciale, iar cuantumul amenzilor s-au ridicat la valoarea de 33.855 lei.

Eveniment
0

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș precum și de inspectori din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Alba și comisari ai Gărzii de Mediu Alba, au verificat mai multe societăți comerciale specializate în exploatarea resurselor minerale (balastiere).

Local
1

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba, împreună cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba și Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, vor efectua verificări la prestatorii de servicii pentru deratizare, dezinfecție și dezinsecție, dar și la distribuitorii de produse utilizate pentru realizarea unei astfel de operațiuni (DDD).

1 2