Complicii lui Alexandru Bartuș, trimişi după gratii pentru 30 de zile, printre ei și un tânăr din Alba Iulia

0

arestatiTrei bărbaţi care l-au ajutat pe Alexandru Bartuș să se ascundă după ce a evadat din arestul IPJ Cluj au fost trimişi în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis că bărbaţii trebuie să plătească pentru că au „favorizat făptuitorul”.

Bărbaţii care l-au ajutat pe Alexandru Bartuș să se ascundă după ce a evadat din arestul IPJ Cluj au fost arestaţi preventiv, vineri seara, pentru 30 de zile. Cei trei sunt acuzaţi de „favorizarea făptuitorului”.

Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au admis propunerea procurorilor de trimitere după gratii a celor trei bărbaţi acuzaţi că l-ar fi ajutat pe Alexandru Bartuș să se ascundă în cele două săptămâni de la evadare.

Un student din Cluj-Napoca, un cetăţean din Republica Moldova şi un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia îşi vor petrece cel puţin 30 de zile în arestul IPJ Cluj.

„Propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca. Instanţa a dispus la arestarea celor trei inculpaţi pentru o perioada de 30 de zile. Fapta săvârşită de cei trei este “favorizarea făptuitorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, Aurelian Mirel Toader, citat de ziarulclujean.ro

Distribuie

Lasă un comentariu

Top