Cele mai bune case de pariuri din România

0

Una dintre condițiile de bază pentru a putea câștiga la pariuri sportive este să joci la mai multe case de pariuri simultan și să pariezi mereu la cele mai bune case de pariuri online. Dar care sunt aceste case și cum se stabilește ierarhia agențiilor de top?

Una dintre condițiile de bază pentru a putea câștiga la pariuri sportive este să joci la mai multe case de pariuri simultan și să pariezi mereu la cele mai bune case de pariuri online. Dar care sunt aceste case și cum se stabilește ierarhia agențiilor de top?

În rândurile următoare afli despre diferențele dintre a juca la o casă de pariuri de top și a paria la o agenție oarecare. Vezi ce îți recomandă pariorii profesioniști în materie de case de pariuri și culege sfaturile oferite de aceștia.

De ce să ai cont deschis la mai multe case de pariuri?

Mi-am pus de multe ori această întrebare, la început. Apoi am primit câteva răspunsuri pe care nu am putut să le combat. Pariorii profesioniști, adică cei care obțin în mod constant profit de pe urma pariurilor sunt înregistrați la cel puțin 3 agenții de pariuri. Este esențial să joci pe mai multe platforme, deoarece trebuie să te asiguri întotdeauna că pariezi la cele mai bune cote.

De exemplu, pentru un meci Dinamo – FCSB, casa de pariuri X îți oferă o cotă de 1.95 la victoria gazdelor, iar casa de pariuri Y oferă 2.03. Dacă nu ai cont la Y atunci în loc să îți dublezi banii pariați și să câștigi ceva în plus, ajungi ca nici măcar să nu ți se dubleze investiția. Diferența poate să pară mică, dar în pariuri totul trebuie gândit pe termen lung, iar acolo vorbim despre cifre mult mai mari. 

Un alt argument este acela că trebuie să acoperi cât mai multe variante de pariere disponibile. Pe exemplul de mai sus, să spunem că vrei să pariezi Peste 2 goluri handicap asiatic. Casa de pariuri y are în ofertă astfel de linii, dar X nu are. Poate vrei să joci un pariu combo aflat doar în oferta unui operator. Dacă nu ești înregistrat acolo riști să pierzi un câștig în care erai foarte încrezător.

Astfel, trebuie să te asiguri că pariezi de fiecare dată în cele mai bune condiții. Asta nu se poate întâmpla decât dacă ai un cont deschis la mai multe case de pariuri.

Care e cea mai bună casă de pariuri online din România?

Această întrebare am adresat-o unui grup de specialiști ai site-ului de profil biletu-zilei.com. După experiențele avute de aceștia cu mai multe agenții, ei recomandă cu încredere 3 dintre ele: Betano, Fortuna și Superbet. Aici vei găsi cele mai bune cote, cele mai variate opțiuni de pariere, precum și cele mai performante aplicații de pariuri pentru telefonul mobil.

Sfatul pariorilor cu experiență este acela de a avea conturi deschise la mai multe case de pariuri, iar motivele expuse mai sus sunt doar câteva dintre argumente. Dintre operatorii care fac parte din topul celor mai importante case de pariuri din România nu îi putem omite însă pe Unibet, Betfair, Netbet sau Winmasters. Nu uita: cu cât ai mai multe dintre aceste agenții acoperite cu atât ai variante mai multe de a paria, cote mai bun și, implicit, șanse mai mari de câștig!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top