Cât de mult contează depunerea minimă la casele de pariuri online?

0

Există o parte a jucătorilor la pariuri online care atunci când își deschid un cont caută o agenție care să le ceară o depunere inițială cât mai mică. Într-adevăr, este idealul fiecărui parior să investească puțin și să câștige mult, însă merită să te ”zgârcești” la prima depunere?

Cuantumul primei depuneri influențează valoarea bonusului de înregistrare

Toate casele de pariuri online care se respectă îți vor oferi un bonus la deschiderea unui cont. Acesta reprezintă cel mai adesea o sumă de bani sau un pariu gratuit, a cărui valoare este un procent din suma pe care o vei depune prima dată în contul tău.

De exemplu, unele agenții îți vor oferi 100% bonus din primul depozit, până la 500 RON. În aceste condiții nu te ajută prea mult să știi că poți depune 10 lei, deoarece ar fi păcat să pierzi un bonus de 500 RON din cauză că ai vrut să economisești câțiva lei la început.

Banca cu care pornești este esențială în traseul unui parior. Cu cât ai o bancă mai solidă, cu atât vei putea să pariezi mai bine, deoarece nu vei avea aceleași constrângeri în alegerea cotelor. Îți vei permite astfel să joci pe cote mai mici (cu șanse mai mari de reușită) și totuși să poți atinge suma la care ai țintit. Întotdeauna va fi de preferat să mizezi 50 de lei pe o cotă de 2.00 decât 10 lei pe o cotă de 10.00.

Promoțiile atractive s-ar putea să-ți ceară depuneri mai generoase

Periodic, operatorii de jocuri de noroc oferă promoții clienților deja înscriși. Pentru a fi eligibil la aceste oferte va trebui totuși să efectuezi noi depuneri. Acestea îți pot solicita să depui o sumă mai mare decât depozitul minim necesar.

Spre exemplu, primești pe e-mail un mesaj promoțional din partea casei de pariuri, care îți spune că la următoarea depunere de minim 100 RON vei primi bonus 50% din depozit. Mai este relevant faptul că poți să depui și mai puțin dacă nu vei putea să profiți de ofertele promoționale?

Importanța depozitului minim depinde de tipul de parior

Aici trebuie să amintesc regula din pariuri potrivit căreia nu trebuie să pariezi mai mult decât îți permiți să pierzi. Cu toate astea, îți voi spune și că dacă vei depune constant sume infime în contul tău de pariuri șansele ca banca ta să crească se reduc. Asta deoarece va trebui să câștigi prea multe bilete pentru ca profitul să fie substanțial.

Dacă ești un jucător care pariază rar și doar de distracție, fără a-ți dori să faci neapărat profit, atunci poate te va ajuta să știi că poți depune 10 lei într-un weekend și să joci la pariuri live pe meciurile urmarite

În schimb, dacă vrei să ai o activitate constantă pe platforma unei case de pariuri online vei fi atras mai degrabă de valoarea bonusului la înregistrare, nu de cea a depunerii minime. Vei știi astfel că poți să începi cu o bancă mai ”sănătoasă” și că vei putea profita pe parcurs de ofertele promoționale.

În concluzie, depunerea minimă ar trebui să te influențeze doar dacă te regăsești în prima categorie de pariori. Altfel, vei găsi mai importante alte detalii atunci când îți cauți o agenție la care să îți deschizi cont.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top