Bărbat din județul Alba, reținut de polițiști pentru furt și distrugere

0

Polițiștii din orașul Zlatna, au reținut vineri, un bărbat din comuna Ighiu, bănuit de comiterea unei infracţiunilor de furt și distrugere.

Bărbatul este acuzat că aintrat în incinta unui service auto, de unde a furat bunuri din maşinile aflate acolo, iar uneia i – a cauzat pagube materiale.

La data de 14 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 30 de ani, din comuna Ighiu, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 11/12 ianuarie 2022, ar fi escaladat gardul unui service auto din Zlatna și, din interiorul unor autoturisme aflate în curte, ar fi sustras bunuri în valoare de 1.000 de lei. Din cercetări a rezultat și că bărbatul ar fi distrus maneta de semnalizare a unuia dintre autoturismele în care a pătruns.

Polițiștii au reușit să recupereze toate bunurile sustrase. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului reținut.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top