Armin Untold, show-ul unic în lume, a fost deschis cu orchestra Operei din Cluj-Napoca şi cu imnul naţional al României

0

un material de : Dana CRAINIC

În a doua zi a festivalului Untold au fost prezenţi peste 95.000 de oameni.
Unul dintre cei mai aşteptaţi artistic ai festivalului Untold, Armin van Buuren, a avut un show exclusiv, realizat ion special pentru ediţia aniversara din acest an. Artistul şi-a deschis show-ul cu cu orchestra Operei Naționale Romane din Cluj-Napoca pe scenă şi cu imnul naţional al României. A spus “Bună seara România” şi au urcat cu el pe scenă, rând pe rând, artişti speciali invitaţi, printre care şi Alexandra Badoi.


DJ-ul desemnat de 5 ori cel mai bun DJ din lume, a adus cu el propria producţie de festivaluri din Olanda. Spectacolul I-a adus pe scenă pe Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei “Sunny days”), Jordan Shaw (“Something Real”) şi Sam Martin (“Wild wild son. Fanii au putut să asculte şi muzică nouă, printre care şi imnul oficial al festivalului.


“Am pregătit pentru această ediţie aniversară a festivalului Untold, un show exclusiv care nu va mai putea fi văzut nicăieri în lume. Am emoţii mari şi simt o presiune extrem de mare, pentru că va trebui să depăşesc ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Abia aştept să ajung în faţa publicului care aici, la Untold, este unul special.” a declarat înainte de show, Armin van Buuren.
DJ-ul olandez a petrecut 7 ore şi jumătate pe scenă, în ciuda ploii, fanii au rezistat până dimineaţa.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top