Alba Iulia blocată de o ninsoare anunțată de 3 zile. Până și responsabilii de deszăpezire s-au săturat să stea în trafic

0

Semnale de alarmă din trafic, vineri dimineața, în Alba Iulia. Oamenii acuză proasta gestionare a deszăpezirii în municipiu chiar pe străzile principale.

Participanții la trafic au avut o dimineață grea, în condițiile în care cei responsabili de curățarea drumului au fost surprinși de zăpada de la jumătatea lunii martie.

Smart City??? De la “Monument”, din Micesti, si pana la “Stadion” am facut, cu masina, 43 minute. Masinile mergeau “bara la bara” pe un ghetus mai ceva ca pe patinoarul din Cetate. Deszapezirile se fac tot cu “Dorel” in rolul principal. Smart City??? – ne-a relatat un participant la trafic.

 

După 3 zile în care s-au anunțat ninsori, cei care trebuie sa curețe drumul sunt luați din nou prin surprindere! Rușine Alba Iulia! Se arată în alte mesaje puse pe rețelele de socializare.

Ce este cel mai grav, chiar și mașina de deszăpezire s-a săturat să stea în cozile de la intrarea în oraș și a luat-o pe contrasens.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top