ACCIDENT MORTAL : O femeie de 37 de ani a fost omorâtă de un șofer băut. Vinovatul urmează să fie prezentat Parchetului d epe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

0

Un accident rutier grav a avut loc duminică seara, pe raza localităţii Valea Lupşii, comuna Lupşa. O femeie în vârstă de 37 de ani a decedat după ce a fost lovită de un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a părăsit locul accidentului. Acesta a fost identificat, în scurt timp, de poliţişti.   Tânărul se afla sub influenţa alcoolului, în urma testării rezultând valoarea de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologie şi, ulterior, la poliţie pentru continuarea cercetărilor. Faţă de acesta se vor efectua cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Cel mai probabil va fi reţinut şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Şoferul autoturismului a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului  şi conducere sub influenţa alcoolului. Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului d epe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top