Unirea Principatelor Române sărbătorită de Partidul România Mare la Târgu Mureș

0

Partidul România Mare, prin reprezentaţii săi la nivel naţional, a sărbătorit aniversarea a 164 ani de la Unirea Principatelor Române.

Unirea Principatelor Române din 24 Ianuarie 1859 a reprezentat și reprezintă pentru românii de pretutindeni un moment de mare însemnătate în lungul proces de afirmare a identității naționale și statale.

Partidul România Mare filiala județeană Mureș, a ținut să sărbătorească așa cum se cuvine actul istoric al „Micii Uniri”.

Președintele filialei PRM Mureș, domnul Axente Ciprian Degan, împreună cu membrii partidului, au participat alături de locuitorii municipiului Târgu Mureș, la Hora Unirii, eveniment desfășurat în Piața Teatrului.

Acesta a ținut să le transmită un mesaj locuitorilor din Târgu Mureș dar tuturor românilor, cu ocazia Unirii Principatelor Române: “Ca președinte al Partidului România Mare -filiala Județeana Mureş doresc să transmit tuturor românilor un îndemn spre unitate și echilibru, să nu uităm că suntem beneficiarii unei moșteniri valoroase!”.

Pe întreg teritoriul României, Partidul România Mare au participat la festivităţile locale organizate cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române şi au depus coroane de flori la monumentele dedicate acestei sărbători.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top