Trei persoane rănite în urma unui accident rutier produs pe Autostrada A1, în zona localității Săliște

0

Trei persoane au fost transportate la spital după ce au fost implicate într-un accident pe autostrada A1, Deva – Sibiu, în zona localității Săliște.

În urma impactului dintre un microbuz de marfă și o mașină, traficul a fost blocat, astfel că circulația este deviată pe DN1.

Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat că în accident sunt implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un cetățean străin în vârstă de 57 de ani și un microbuz de marfă condus de un bărbat în vârsta de 45 de ani.

„În urma accidentului au suferit vătămări corporale cei 2 conducători auto, precum și un pasager în vârstă de 41 de ani, aflat în microbuz. În acest moment, traficul rutier este deviat pe DN1. Polițiștii rutieri continuă cercetările in vederea stabilirii cauzei accidentului rutier”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane de sex masculin implicate. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 46 de ani, contuzii umăr și fractură membru inferior drept, despre un alt bărbat de 57 de ani, politraumatizat și despre un cetățean de 41 de ani cu traumatism coloană.

Cu toții au fost duși la spital fiind conștienți.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top