Traian Rusu a câștigat un nou mandat la Primăria comunei Ighiu

0

Primarul comunei Ighiu, Traian Rusu, care a candidat la alegerile locale pe lista PNL, a obținut un nou mandat, cu o majoritate covârșitoare de voturi.

Potrivit datelor, obținute după închiderea urnelor, Traian Rusu a obținut peste 50 % din totalul de voturi valabil exprimate.

Toți cei care trec pragul comunei văd cu ochiu liber că Ighiul are un primar gospodar, care a pus suflet, fiind alături întotdeauna de comunitatea din care face parte, făcând câte ceva pentru cetățenii comunei de lângă Alba, care i -au acordat votul începând cu anul 2004.

Domnia sa, a ținut să transmită și un mesaj de mulțumire ighienilor, care s-au prezentat la scrutinul din 27 septembrie.

Primarul Traian Rusu a ținut să mulțumească pentru susținere, votul acestora fiind unul de încredere.

“În calitate de primar ales al comunei Ighiu, doresc să îmi aduc profundă gratitudine tuturor celor care au optat să-mi acorde încredere mie şi întregii echipe PNL, din care fac parte.

De asemenea, mulțumesc tuturor cetățenilor comunei Ighiu care în data de 27.09.2020 și-au exercitat dreptul constituțional de vot pentru alegerea administraţiei publice-locale (indiferent de opţiunea politică exprimată).

Candidaților de la celelalte partide, le adresez un îndemn de colaborare, bazată pe respect reciproc şi bună credință, având ca țel comun principal prosperitatea acestei comune şi binele fiecărui cetățean în parte.

Toată preţuirea şi respectul meu îl transmit întregii echipe PNL pentru dedicarea şi sprijinul acordat în timpul campaniei şi nu numai!

Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne dea înţelepciune şi să ne ajute în lucrarea noastră de a face ca această comunitate să fie mai bună, mai frumoasă, mai armonioasă!”.

Pe poziția a doua clasamentului s – a clasat Nicolae Bolea (USR PLUS) care a obținut 24,45 % din voturile exprimate și pe ultima poziție a clasamentului, s – a clasat Dumitru Cristian Cristea din partea PSD, cu 17,96 % din voturile exprimate.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top