Percheziții DNA în mai multe județe din Transilvania. Suspiciuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene

0

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Târgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, de evaziune fiscală și spălarea banilor comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene în perioada 2014-2016.

Opinia DNA articol

În cursul zilei de 2 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 31 locații, situate în județele Mureș, Cluj, Harghita și Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș.

Instituţia publică vizată este, potrivit unor surse judiciare, Centrul Regional Braşov al Direcţiei Generale de Pescuit. Prejudiciul în dosar s-ar ridica la suma de 5 milioane de lei.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top