Omniasig confirmă că este asigurătorul fabricii Solina, care a ars sâmbătă la Alba Iulia. Este vorba de „Asigurare de incendiu şi alte riscuri pentru clădiri şi conţinut”

0

Omniasig a confirmat,că este asigurătorul fabricii Solina, din judeţul Alba, care a ars sâmbătă. Incendiul a avut loc sâmbătă, 2 februarie, şi a distrus întreaga fabrică de ingrediente alimentare.

”În dimineata zilei de sâmbătă, 2 februarie 2019, un incendiu a izbucnit la fabrica Solina Romania, din judetul Alba, distrugând întreaga fabrică de ingrediente alimentare. OMNIASIG Vienna Insurance Group confirmă faptul că producătorul este asigurat la societatea noastră, în baza unei poliţe de tip „Asigurare de incendiu şi alte riscuri pentru clădiri şi conţinut”, se arată în comunicat.

Omniasig a subliniat că este alături de producător şi va depune toate eforturile pentru soluţionarea situaţiei.

”Pentru a oferi asistenţa necesară asiguratului, o echipă din cadrul Direcţiei Daune a OMNIASIG Vienna Insurance Group s-a deplasat la faţa locului la foarte scurt timp de la izbucnirea incendiului, în prezent fiind desfăşurate procedurile de constatare şi evaluare a daunelor”, se arată în comunicat.

Potrivit Inspectorarului General pentru Situaţii de Urgenţă, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 06.00, un incendiu violent a izbucnit la o hală de producţie de condimente din Alba Iulia.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anunţarea populaţiei din zonă asupra prezenţei fumului dens rezultat din procesul de ardere. La faţa locului au intervenit iniţial 12 autospeciale, fiind trimise echipaje de pompieri din Cluj, Sibiu şi Hunedoara.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top