O cârciumă cu renume la Alba Iulia. Inspirat din serialul românesc, proprietarul speră să atragă într-un mod autentic toți fanii ”LAS FIERBINȚI”.

2

Las Fierbinți, cunoscutul serial de comedie românesc care a debutat la un post național de televiziune, în anul 2012, are adepți și în Ardeal. Cu accentul pus pe situații comune, cu replici autentice, bârfe și cu atmosferă tipic românească, serialul „Las Fierbinți“ a intrat repede în grațiile românilor.

Pentru a-și promova investiția un patron din Alba Iulia a deschis în oraș un bar care poartă numele cunoscutului serial de televiziune. ”Bobiță cârciumaru” de la oraș păstrează cu sfințenie meniul băuturilor din film, berea la pet și votca fiind cele mai vândute produse. Pereții barului sunt acoperiți cu imagini din serialul de televiziune iar atmosfera este autentică încă de la intrare. Încă de la deschidere clienții au dat buzna în cârciumă pentru a-și ocupa locurile favorite mai ales în serile în care se difuzează filmul. (foto: Mircea Trifu)

 

 

 

Distribuie

2 comentarii

  1. Chiar zilele trecute mi_a atras atenția numele.. și se pare că era o cârciumă ..nu știam ce să fac sa rad sau ..dar mi-am zis in sinea mea `Sunt in Romania totul e posibil’ …Deja a devenit o știre virala ..bucuria patronului cred:))

Lasă un comentariu

Top