Nunțile sunt afectate de noul CORONAVIRUS! Ce faci dacă evenimentul tău va fi anulat?

0

Virusul COVID-19 a ajuns și în România, iar cazurile de infectare sunt în continuă creștere. Din acest motiv, autoritățile au luat măsuri prompte și radicale de prevenție, pentru a limita cât mai mult răspândirea acestuia. Una dintre aceste hotărâri, cea care interzice organizarea evenimentelor la care participă mai mult de 100 de persoane, afectează în mod deosebit nunțile programate pentru perioada în care decizia rămâne implementată. 

Dacă și tu ești afectat de această situație, este important să fii foarte bine informat, pentru a aborda situația cu cea mai bună atitudine. Iată, mai jos, câteva sfaturi practice. 

Ce faci dacă nunta ți-a fost anulată din cauza COVID-19? 

  1. Înțelege că este o măsură de protecție și ascultă de autorități

Toți cei care se află în acest context nefericit trebuie să înțeleagă riscul la care se supun, dacă aleg să ignore hotărârea autorităților. Deoarece este un virus nou, specialiștii nu înțeleg încă pe deplin modul în care acesta acționează și nici cum reacționează la anumite tratamente. Astfel, infectarea este deosebit de periculoasă, riscul decesului fiind unul cât se poate de real. 

Acestea nu sunt însă singurele pericole. Expunerea mai multor persoane va crea un dezechilibru economic și politic foarte mare, ce poate duce la o criză financiară și la un colaps general, din care omenirea nu va ieși ușor. Cu siguranță, nu ai vrea să contribui la un scenariu atât de negativ. Prin faptul că îți sacrifici petrecerea, dai dovadă de curaj, responsabilitate și empatie. 

  1. Vezi partea plină a paharului

Încă de când sunt mici, oamenii visează la momentul în care își vor jura iubire veșnică de față cu toate persoanele dragi din viața lor. De aceea, este normal să fii nerăbdător și poate fi frustrant să vezi că planurile tale sunt zădărnicite de o situație asupra căreia nu ai control. 

Chiar dacă pare greu de crezut, însă, există și o parte bună. Amânarea acestui eveniment poate înseamna mai mult timp pentru a-l organiza mai bine. Poți profita de această perioadă pentru a rezolva singur unele detalii cum ar fi decorațiunile. Și în privința vestimentației poți face mici schimbări. De exemplu, dacă nu simți că ai găsit pantofii de mireasă potriviți, în aceste săptămâni este posibil să dai peste cei perfecți, la un preț și mai bun decât te-ai fi așteptat. 

  1. Redu numărul de invitați

În ultimă instanță, dacă anularea nu este o opțiune pentru tine, tot ce îți rămâne de făcut este să te asiguri că vei avea alături mai puține persoane. Acestea vor înțelege situația, iar o bună parte dintre invitați nici nu vor mai vrea să participe oricum, deoarece s-ar gândi la siguranța lor. Un eveniment restrâns poate fi în continuare foarte plăcut, chiar mai distractiv și mai special decât unul mare. Nu uita că îl vei putea reorganiza oricând, ulterior, pentru a da șansa mai multor apropiați să îți fie alături. 

Încearcă să urmezi mereu instrucțiunile autorităților. Mai presus de toate, ai grijă de tine, stai în casă, spală-te pe mâini și gândește-te și la siguranța altora!

Sursa foto: shutterstock.com

Showroom BOTTA

0757.012.544

office@botta.ro

Distribuie

Lasă un comentariu

Top