Joi, ora 19:55 TSKA Sofia – CFR Cluj. Debut pentru Dan Petrescu, în grupele Europa League

0

CFR Cluj va întâlni, joi, de la ora 19:55, formația TSKA Sofia (Bulgaria), în prima etapă a grupelor Europa League.

Partida se va desfășura pe stadionul “Vasil Levski” din capitala Bulgariei, Sofia.

Dacă în România din cauza numărul ridicat de infectări zilnice cu COVID – 19, meciurile de fotbal se dispută fără spectatori, la vecinii noștri bulgari, meciurile se dispută cu spectatori în tribune.

La meciul din această seară vor asista 12.000 spectatori, în limita a 30% din capacitatea arenei.

CSKA Sofia a ajuns in grupe după ce le-a eliminat pe Sirens, din Malta, 2-1, după ce adversarii au condus cu 1-0 și au ratat o lovitură de la 11 metri. În turul secund i-a ieșit în cale Bate Borisov, pe care a învins-o 2-0. A urmat un duel cu Torshavn, din Insulele Feroe, 3-1, apoi marea surpriză, eliminarea lui Basel, tot 3-1.

CFR Cluj a început aventură europeană în UEFA Champions League. „Feroviarii” au trecut în primul tur de Floriana, campioana Maltei, scor 2-0, dar au fost eliminați dramatic, după loviturile de departajare, de Dinamo Zagreb (Croaţia). Căzuți în Europa League, clujenii au învins campioana Suediei, Djugarden, scor 1-0, și campioana Finlandei, KuPS, scor 3-1.

Partidă din Bulgaria, va fi condusă de o brigadă de arbitri, din Turcia, condusă la centru de Halil Umut Meler, ajutat la cele două tușe de conaționalii săi, Mustafa Eyisoy și Cevdet Komurcuoglu.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top