Iti place sa fii mereu inconjurata de flori? De ce este mult mai avantajos sa optezi pentru flori artificiale!

0

Florile sunt un element ce ofera oricui o stare de bine, prin fragilitatea si frumusetea lor, fiind considerate o terapie pentru suflet. Cu siguranta, plantele artificiale iti amintesc de vazele bunicii cu flori false, fade, ce nu aratau prea aspectuos sau realist, insa tehnologia a avansat foarte mult, astfel ca astazi exista pe piata flori artificiale extrem de realiste, din materiale frumoase, intens colorate, ce imita aproape perfect florile naturale.

Iata cele mai importante motive pentru care sa optezi pentru florile artificiale in detrimentul celor naturale!

  1. Pot fi asezate oriunde in locuinta

Florile sau plantele, fac parte dintre cele mai cautate elemente decorative, intrucat sunt usor de amplasat si ofera locuintei viata si o energie pozitiva. Plantele naturale sunt mai pretentioase cand vine vorba despre ingrijirea lor, deoarece trebuie asezate doar in anumite locuri din casa, unde sa aiba in permanenta parte de lumina naturala si o temperatura propice, asa ca ai posibilitatea sa le plasezi la geam pe timp de vara si in locuri ferite pe timpul iernii. In ceea ce priveste plantele artificiale, acestea sunt mult mai usor de utilizat pentru decorarea casei, intrucat pot amplasate absolut oriunde: la fereastra, langa televizor, pe noptiere etc. Pe site-ul Homelux.ro, gasesti cele mai frumoase plante si flori artificiale, ce le imita foarte bine pe cele naturale, astfel incat locuinta ta sa fie mereu decorata cu gust, fara sa ai prea multe batai de cap.

  1. Pot fi pastrate ca amintire

Florile artificiale reprezinta un obiect memorabil, fiind usor de pastrat in timp. Daca iti place sa ai langa tine in permanenta flori, cele artificiale sunt alegerea perfecta. Sunt ocazii in viata ta, cand iti vei dori cu siguranta sa pastrezi vie amintirea acelui moment. Printre acestea se numara si cea mai importanta zi din viata ta, nunta. Atunci cand iti alegi buchetul, te afli intr-un impas destul de mare, privind florile din care sa il alcatuiesti, deoarece sunt anumite flori ce se gasesc doar in anumite perioade din an, astfel ca vei putea avea dezamagiri tocmai intr-un astfel de moment. Alegand unele artificiale, ai posibilitatea sa optezi pentru ce flori doresti, oricand si poti pastra buchetul pentru tot restul vietii.

  1.  Sunt perfecte pentru orice eveniment

Fie ca organizezi o nunta, un botez sau alte evenimente importante din viata ta, florile artificiale reprezinta alegerea potrivita, fiind usor de plasat si de ingrijit. Optand pentru aceasta varianta, ai siguranta ca sala va arata minunat pe tot parcursul evenimentului, neexistand posibilitatea ca florile sa capete un aspect neplacut, sau sa se degradeze pe drum spre locatie. Florile arificiale iti ofera posibilitatea de a combina diverse materiale sau texturi pentru aranjamente spectaculoase, pe care le poti plasa pe mese sau la intrarea in sala. Cu ajutorul acestora, evenimentul tau va fi fara cusur si tu te vei putea bucura de o seara minunata. 

Asadar, atunci cand doresti sa iti decorezi locuinta sau stii ca urmeaza un eveniment important in viata ta si ai nevoie de flori, opteaza pentru cele artificiale, intrucat au un aspect extrem de placut si foarte realist. Acestea sunt perfecte pentru orice eveniment, fiind intotdeauna potrivite diverse ocazii din viata ta.

Sursa foto: Pexels.com

Distribuie

Lasă un comentariu

Top