Incendiu la un cămin de bătrâni din orașul Abrud: 50 de persoane evacuate de pompieri, trei autospeciale trimise la locul interventiei

0

Un incendiu a izbucnit miercuri seară, la un Cămin Îngrijire Vârstnici, situat în orașul Abrud.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, intervine Stația de Pompieri Câmpeni în cooperare cu SVSU Abrud, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, 2 ambulanțe aparţinând Serviciului Județean de Ambulanță.

Potrivit ISU Alba, incendiul se manifesta la tabloul electric cu degajări mari de fum.

Incendiul a fost localizat și stins de pomperi, aceștia reușind evacuarea în timp util, a tuturor persoanelor surprinse în interior.

Un număr de 50 de beneficiari, aflați la acel moment în cămin, au fost evacuați de către salvatori, la fel și personalul medical care este în siguranță.

Potrivit ISU Alba, nu sunt probleme de natură medicală sau persoane intoxicate cu fum.

Pompierii rămân la fața locului pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, și pentru acordarea de asistență medicală persoanelor afectate.

Precizări ISU Alba:

Din cele 50 de persoane, 40 de beneficiari au fost evacuați de către personalul din cadrul căminului de bătrâni alături de pompierii din cadrul SVSU Abrud și pompierii militari, celelalte 10 persoane s – au autoevacuat.

În urma incendiului, a ars un tablou electric și mobilierul aflat într – o cameră a căminului, iar holul comun a fost inundat cu fum.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top