Hoți din locuințe reținuți de politiștii din Zlatna . Cum acționau cei doi bărbați ?

0

Poliţiştii din Zlatna au reţinut doi bărbaţi din judeţul Mureş care sunt bănuiţi de furturi din locuinţe. Asupra lor au fost găsite mai multe unelte care ar fi fost folosite la spargeri. O a treia persoană este căutată de poliţişti.
La data de 21 decembrie 2018, poliţiştii din Zlatna au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr din oraş a surprins în apartamentul său doi bărbaţi care sustrăgeau bunuri. Tânărul a pornit în urmărirea celor doi, iar cu ajutorul cetăţenilor aflaţi pe stradă, unul dintre bărbaţi a fost imobilizat.


Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că este vorba de un bărbat de 50 de ani, din Adămuş, judeţul Mureş, cunoscut cu antecedente penale, asupra căruia au fost găsite mai multe ustensile susceptibile a fi folosite la spargerea încuietorilor precum şi o sumă de bani şi bijuterii.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la comiterea faptei, bărbatul de 50 de ani ar fi fost însoţit de un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, tot din Adămuş.
Totodată, poliţiştii au identificat un bărbat de 45 de ani, din comună Ernei, judeţul Mureş, care i-ar fi aşteptat pe cei doi într-un autoturism cu care ar fi urmat să plece din Zlatna.
Poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de baratul de 50 de ani şi faţă de cel de 45 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea depistării şi reţinerii celui în vârstă de 38 de ani.
În cursul zilei de azi, 22 decembrie, cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi în fata magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top