FOTO : Un primar din Alba declară RĂZBOI DESCHIS indiferenței și prostiei umane

1

Așa cum am spus în nenumărate rânduri lipsa de educaţie şi nepăsarea, nesancţionate de autorităţi au transformat județul Alba în gropi de gunoi. Zone întregi sunt sufocate de tonele de deșeuri aruncate cu aroganță de localnici sau turişti, fără să le pese că distrug natura sau că îşi pun sănătatea în pericol. Cei care trebuie să ia măsuri nu o fac şi au o sumedenie de explicaţii: legea nu le permite să îi amendeze pe vinovaţi sau nu ştiu cine sunt, ori că sancţiunile nu au avut nici un efect.

Ce s-a întâplat totuși în ultima perioadă în mai multe localități din Alba,lasă fără cuvinte și pe unul dintre cei mai liniștiți și calculați primari din județ. Daniel Gheorghe Rusu , primarul comunei Șpring declară Război total celor prinși că aruncă gunoaiele pe raza localității.

”Cu părere de rău, dar cu toată sinceritatea și totodată, frustrarea care o simt, trebuie să afirm, fără ocolișuri, ca mama nesimtitilor , jigodiilor și imputitilor a născut din nou! Dacă până acum am incercat sa imi controlez vocabularul, ptr a nu jigni, mitocanii care polueaza și batjocoresc mediul înconjurător, a venit vremea sa anunt oficial , RAZBOI DESCHIS , mizerabililor care continuă să își manifeste prostia prin astfel de acțiuni! Nimeni nu este obligat să vă suporte mizeriile tampitilor! Fiti cu mare băgare de seamă…Sunt cu ochii pe voi! Si nu uita ,, ESTI CEEA CE LAȘI ÎN URMA TA !!! – a declarat Daniel Gheorghe Rusu 

Primarul din Șpring a demarat în decursul ultimului an mai multe campanii de ecologizare prin care a strâns tone de deșeuri lăsate în urmă de indiferența oamenilor.

Citește și : https://opiniatransilvana.ro/foto-sufocati-de-nepasare-la-sfarsit-de-an-oamenii-se-leapada-de-raul-cotidian-altii-se-leapada-de-gunoaie/

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top