FOTO : Seară de excepție pe stadionul Metalul din Aiud ! Sute de cinefili au asistat la o proiecție inedită de filme în aer liber

0

După mai multe zile de eforturi depuse de aiudeni în cadrul evenimentului ” „Săptămâna în mișcare”, peste 900 de oameni  s-au relaxat vineri pe stadionul Metalul din oraș la o gala de film în aer liber.

În săptămâna 21-25 august 2017, în fiecare zi, începând cu ora 19.00, pe Stadionul Municipal Aiud, a avut loc ”Săptămâna în mișcare”, eveniment ajuns la ediția a doua. Obiectivul acestui eveniment este acela de a sprijini sportul în masă, în beneficiul comunității, dar și de a-i apropia pe aiudeni, prin sport și mișcare, Noul proiect a fost o invitație lansată tuturor aiudenilor, indiferent de vârstă, pentru promovarea unui stil de viață sănătos.

Finalul evenimentului a adunat toți iubitorii celei de-a șaptea artă care au asistat la o proiecție inedită de filme în aer liber. Seara de vineri a a adus toate cele trei generații la un loc, ceea ce dovedește că astfel de evenimente sunt apreciate în Aiud.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top