FOTO : Intervenție dificilă a electricenilor în Munții Apuseni. Aproape 2600 de locuințe realimentate cu energie electrică

0

Intervenție spectaculoasă a angajaților Electrica din Alba. A fost nevoie de sprijunul șenilatelor de la ISU Câmpeni pentru remedia mai multe linii electrice doborâte de fenomenele meteo.

În cursul acestei dimineți, mai multe comune din zona Munților Apuseni (Mogoș, Bucium, Întregalde, Bistra, Lupșa), precum și două localități din partea sudică a județului (Tonea, Mugești) au fost afectate de întreruperi ale alimentării cu energie electrică, datorită condițiilor meteo nefavorabile.

” Vreau să mulțumesc electricenilor care au făcut eforturi  deosebite  în niște condiții meteo destul de aprige precum și ISU Câmpeni pentru ajutorul acordat. Încercăm să intervenim cât mai promt în toate solicitările indigerent de vreme pentru ca oamenii să nu aibe de suferit” a spus Marius Ceteraș , director Electrica

În urma intervenției echipelor SDEE Transilvania Sud (Electrica), treptat toți cei 2.592 de consumatori afectați inițial au fost realimentați cu energie electrică, astfel că în prezent nu mai există probleme în alimentarea cu energie electrică în aceste zone.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top