FOTO : Cel mai modern restaurant de tip autoservire a fost deschis în Alba Iulia. ”CA LA BUNICA” te așteaptă zilnic cu zeci de preparate proaspete pe gustul tuturor!

0

Cel mai modern restaurant cu autoservire a fost deschis în Alba Iulia pentru a completa harta culinară a Cetății. Situat pe Bulevardul Transilvaniei, lângă Enjoi, ”CA LA BUNICA ” este așezat exact în locul potrivit, la indemâna a mii de albaiulieni care trebuie doar să coboare la prânz pentru o masă rapidă și la un preț rezonabil.

”CA LA BUNICA” este perfect conceput și construit pentru scopul pentru care a fost gândit. Similar restaurantelor de acest fel din toate țările civilizate și din toate punctele de vedere, de la amenajare, tehnologie, și până la calitatea mâncării, te imbie la o pauză relaxantă.

Zeci de produse culinare, proaspăt gătite, păstrează rețete îmbinate din secretele bucătăriei internaționale tocmai pentru a fi pe gustul cât mai multor clienți.

Bucătarii restaurantului vă aşteaptă să gustaţi din preparatele delicioase, gătite cu ingrediente atent selecţionate,”CA LA BUNICA”. Cei care au apucat să guste deja meniurile ne-au asigurat că este cea mai bună mâncare din oraș.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top