Acuma răsfoiți: Consiliul Local Alba Iulia

Politică
0

Bună întrebare. Mi-o pun zilnic de când a început campania electorală. Și, probabil, și voi vă întrebați de ce eu?! Astăzi, nu vă scriu în calitate de candidat, ci de simplu albaiulian. De fapt, sunt un simplu albaiulian. Un albaiulian cu aceleași probleme ca ale TALE

Politică
0

Au mai rămas aproape două săptămâni în care puteți alege motivele pentru care unul dintre candidați este în măsură să aducă fericire, confort și liniște în viața, familia sau profesia fiecăruia dintre albaiulieni. Cred că un CONSILIER LOCAL are obligații PRIMORDIAL față de cetățenii care și-au încredințat viitorul lor prin votul liber exprimat.

Politică
0

Avocatul Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Municipiului Alba Iulia și-a depus, marți, candidatura pentru funcția de edil. I-au fost alături, printre alții, Horațiu Florea, candidatul partidului la funcția de Președinte al Consiliului Județean, omul de afaceri Andrei Sărmășan, Horațiu Clepan și Ovidiu Bleza, de asemenea antreprenori în mediul privat, precum și alți colegi din cadrul acestei formațiuni politice.

1 2