Echipele din Premier League care au șansele cele mai mari să retrogradeze în acest sezon

0

Rămânerea în Premier League poate să fie una dintre cele mai importante mize pentru orice echipă din Anglia. Banii din prima ligă sunt extrem de importanți și pot să asigure viitorul clubului. Astfel, evitarea retrogradării devine o misiune esențială. În acest sezon avem însă câteva echipe care par să aibă soarta pecetluită în ceea ce privește drumul spre Championship.

Chiar dacă a fost preluată de noi patroni bogați, Newcastle se află și ea în zona de jos, alături de Norwich și Burnley.

Care sunt însă echipele care au cele mai mari șanse să părăsească Premier League? Cei interesați de pariuri pe meciurile din Premier League, SportingBet.ro are o ofertă interesantă. 

Care sunt echipele care vor părăsi, cel mai probabil, Premier League?

  1. Newcastle

Pare greu de imaginat, însă chiar echipa care ai noi patroni cu ambiții imense are printre cele mai mari șanse să retrogradeze. Chiar dacă coțofenele vor face mai multe transferuri interesante în ianuarie, realitatea este că Eddie Howe nu pare potrivit pentru această luptă la retrogadare. El este un antrenor care se concentrează de obicei pe partea ofensivă a jocului, însă Newcastle are nevoie de o defensivă solidă dacă vrea să rămână în Premier League. Acest lucru pare foarte greu de obținut în aceste condiții, iar misiunea lui Howe pe St. James Park pare una imposibilă.

  1. Norwich

Norwich părea să fie destinată spre a merge în Championship încă de la începutul sezonului. Cu toate că antrenorul a fost schimbat, situația nu pare să se îmbunățăească semnificativ. Canarii l-au pierdut pe Buendia înainte de această stagiune, iar acest lucru se simte. Creativitatea lipsește total de la mijlocul terenului, iar antrenorul Dean Smith nu pare să aibă soluții. În aceste condiții, Norwich pare să fie echipa cu cele mai mari șanse să revină în Championship, la doar un an după ce a promovat din liga a doua engleză. Situația este extrem de dificilă și doar un miracol i-ar mai putea salva în acest sezon. Nici perioada de transferuri din iarnă nu pare să fie una spectaculoasă pentru club.

  1. Watford

Chiar dacă în acest moment Burnley și Watford par implicate într-o luptă apropiată, Watford este în mod evident echipa mai vulnerabilă. Sean Dyche știe foarte bine cum să salveze o echipă, în timp ce Claudio Ranieri nu pare deloc antrneorul potrivit pentru astfel de lupte. De altfel, el a mai avut parte de un eșec la Fulham. Ranieri este mai potrivit pentru cluburi precum Leicester acolo unde a și câștigat titlul de altfel. Drept urmare, Burnley pornește ca mare favorită în acest duel cu Watford. Apărarea lui Watford este extrem de ușor de penetrat, iar acest lucru va avea consecințe nefaste, cu siguranță.

Așadar lupta pentru retrogadare din Premier League este departe de a fi încheiată, însă știm care sunt cele trei principale favorite pentru a merge în Championship, liga a doua din piramida fotbalului englez.

sursă foto: unsplash.com

Distribuie

Lasă un comentariu

Top