Doliu la Inspectoratul de Poliție Județean Alba Iulia. Agentă de poliție, trecută în neființă la doar 42 de ani

0

Este doliu la Inspectoratul de Poliție Județean Alba, după colega celor care ne apară și sunt în acest vremuri grele, în linia 1, s – a stins la vârsta de 42 ani, în urma unui tragic accident, în județul Cluj.

Agenta de poliție își desfășura activitatea în cadrul Postului de Poliție Cergău.

Mesajul transmis de colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba:

“Inspectoratul de Poliție Județean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în neființă.

Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub roţile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top