Doi bărbați reținuți de polițiștii din Zlatna. Au agresat o familie din localitate

0

Vineri seară, în orașul Zlatna, a avut loc un scandal izbucnit între membrii unei familii din localitate și doi bărbați.

Cei doi bărbați, implicați în scandal au fost reținuți de către polițiști, fiind acuzați că în timpul scandalului izbucnit, au agresat pe membrii unei familii, aceștia din urmă având nevoie de îngrijiri medicale.

La data de 25 iunie 2022, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un doi bărbați, unul de 23 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu și celălalt de 49 de ani, din Cugir, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 24 iunie 2022, în jurul orei 23,00, în timp ce se aflau pe o stradă din Zlatna, împreună cu o femeie de 49 de ani, din Zlatna, în urma unui conflict, avut cu membrii unei familii din localitatea Pârâu Gruiului, din orașul Zlatna, i-ar fi agresat pe aceștia.

În urma acestui conflict, trei persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 47 de ani, au suferit leziuni și au fost transportate la spital, pentru îngrijiri. În cursul zilei de azi, 26 iunie 2022, reținuții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top