De miercuri, se reiau spectacolele cu public la Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia. Caravana cu Păpuși, în turneu în mai multe localități din Alba

0

Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba anunță cu bucurie reluarea spectacolelor cu public. Acest lucru este posibil ca urmare a Hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență Alba nr. 134 din data de 08.05.2021.

Având în vedere că avem permisiunea de a juca la capacitatea de 30% a sălii de spectacol, am decis ca în prima fază să jucăm la un public organizat.

Astfel, primii spectatori care se vor bucura de spectacole în sala teatrului vor fi elevii Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, cărora le oferim un spectacol plin de aventură și învățătură: „Micii mușchetari”, de Lizica Mușatescu, regia Teodora Popă, scenografia Marian Sandu, muzica Levente Szöcs, distribuția: Viorica Boda, Irina Melnic, Mădălin Costea, Iulian Costea, Tudor Cristian Popă, Ramona Benchea Mincu și Teodora Popă, regia tehnică Elena Mădăras, sunet Florin Andrea, lumini Ovidiu Tămășan și Călin Popă.

Primele spectacolele vor fi susținute în zilele de miercuri, 12 mai și joi, 13 mai, de la orele 11:00.

De asemenea, CARAVANA CU PĂPUȘI va ajunge săptămâna aceasta în localitățile județului, acolo unde incidența a scăzut simțitor.

Așadar, colegii noștri vor poposi în localitățile Ighiu, Șard, Țelna și Ighiel, pentru a prezenta spectacolul „Turtița lăudăroasă”, regia, scenariu și muzica Adam Boboc, scenografie Ana Catrințașu, distribuția: Laura Boboc și Adam Boboc.

Așteptăm cu nerăbdare întâlnirile cu micii noștri spectatori, întâlniri pline de emoție și de bucuria de a auzi din nou glasuri de copii și aplauze.

Precizăm că toate spectacolele vor fi susținute cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a infectării cu noul Coronavirus, prevăzute de lege.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top