Cuplurile din Alba, care împlinesc 50 ani de căsătorie, așteptate la” Nunta de Aur”

0

Autoritățile din Alba, îi așteaptă pe locuitorii din municipiu, care au împlinit în anul 2022, 50 de căsătorie să participe la” Nunta de Aur”, eveniment care va avea loc în data de 28 iulie.

Cererile pot fi depuse până la data de 15 iulie.

Primăria Alba Iulia, prin Direcția de Asistență Socială, organizează” Nunta de Aur 2022”, un eveniment special pentru seniorii Municipiului nostru. Prin acesta dorim să ne arătăm respectul și grija față de cei care ne-au crescut și care reprezintă niște exemple pentru noi.

Părinții și bunicii noștri merită toată atenția și respectul nostru, iar un astfel de eveniment reprezintă o încununare a prețuirii pe care le-o purtăm pentru devotamentul și dragostea cu care ne-au crescut. Nunta de aur este asociată cu prosperitatea, afecțiunea și optimismul, iar legătura cu acest metal prețios este aceea ca o astfel de relație de lungă durată este puternică și rezistentă.

” De jumătate de secol trăiți unul alături de altul și împărțiți toate trăirile în doi! Ați dus cu brio iubirea voastră prin timp, provocări și rutină, iar astăzi sunteți aici și vă bucurați de reușitele dumneavoastră! Fie ca lecțiile învățate de-a lungul anilor să întărească relația dumneavoastră, iar anii ce vin să fie lipsiți de greutăți și momente neplăcute!” Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia.

Evenimentul de celebrare a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în acest an va avea loc în data de 28 iulie 2022 și este dedicat celor care locuiesc în Municipiul Alba Iulia. Înscrierea se va face pe baza actelor de identitate și a certificatului de căsătorie, la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, relocat la Academia Doamnelor, pe strada Gladiolelor nr. 3 A, până la data de 15 iulie 2022. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0258- 810565.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top