Cugir: Fost consilier local și director adjunct al Fabricii de Arme Cugir, găsit imcompatibil de către Agenția Națională de Integritate

0

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui POPA DANIEL DORU, fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Orașului Cugir, Județul Alba.

În perioada 03 octombrie 2017 – 30 martie 2018, a exercitat simultan calitatea de Consilier local și funcția de Director comercial în cadrul unei societăți comerciale de interes național, încălcând, astfel dispozițiile art.88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Persoana menționată a încălcat următoarele prevederi legale:

  Art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia „Funcția de consilier local […] este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcții sau calități: […] d) funcția de […] director, […] la […] societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, de interes național care își au sediul sau care dețin filiale în unitatea administrativ-teritorială respectivă […] în cazul consilierului local […].

Distribuie

Lasă un comentariu

Top