Bătălia pentru supremația flagship-urilor este depășită

0

 

O întrebare la cere trebuie să ne răspundem cu toții este următoarea: chiar avem nevoie de tot ceea ce este mai nou, mai strălucitor și mai îngroșat în materialele publicitare? Piața auto din România este dominată de mașini second-hand, deci răspunsul pare să fie un veritabil „NU”. Dar în ceea ce privește electronicele de zi cu zi? Gadget-urile pe care le vedem tot timpul prin review-uri? Este necesar să investim aproape de €1000 în fiecare an doar pentru a avea un telefon mobil cu performanțe doar un pic mai bune?

Pasionații de tehnologie vor răspunde fără ezitare că „DA”. Aceștia se pregătesc din timp pentru noile lansări și, în general, au fondurile necesare pentru a achiziționa echiparea de top a telefonului de vârf pe care îl urmăresc.

Pentru noi, restul, răspunsul este de cele mai multe ori negativ. Rareori se va găsi un flagship care să fie echipat cu o funcție ce devine imediat indispensabilă. Așa că orientarea se face automat către două categorii de telefoane: vârfurile de gamă mai vechi sau telefoanele mid-range. Cele din urmă par a fi cele mai potrivite, așa că lăsăm aici câteva specificații pe care să le cauți în următorul tău smartphone mid-range.

Huawei P9 Lite Preț

Un brand cu bunul obicei al actualizărilor software

Este momentul să ne dăm seama că fiecare telefon din gama de mijloc este în stare să ruleze decent aplicații. Așa că detalii precum denumirea procesorului sau cantitatea de RAM trec pe un loc secund. Mai important decât acestea este sistemul de operare. În cazul Android, este foarte important ca producătorul să fie determinat să actualizeze sistemul de operare. De obicei, brand-urile răspund solicitărilor clienților și publicațiilor de a menționa modelele ce vor primi actualizări.

Motiv pentru care este extrem de important să te orientezi către un astfel de model. Nu numai că vei primi cele mai noi funcții, însă vei profita și de noile măsuri de securitate.

O cameră foto decentă

Telefoanele din categoria vârfurilor de gamă se bat în mimarea profunzimii de câmp, prin utilizarea camerelor duale. Așa că e greu să observăm modelele care nu fac uz de această tehnologie. Cu toate astea, smartphone-urile mid-range primesc constant senzori noi și tehnologii care să ofere fotografii de calitate chiar și în condiții slabe de iluminare.

În acest caz, este foarte important să urmărești testele specializate, pentru a alege cea mai bună variantă. Dacă te pasionează înregistrările video, rezoluția 4K ar trebui să se afle pe lista specificațiilor.

Huawei P9 Lite oferte

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top