Bărbat din Mihalț, reținut pentru 24 de ore, de către polițiști. A încălcat ordinul de protecție și și – a hărțuit iubita

0

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comună Mihalț, a fost reținut de polițiști, pentru următoarele 24 de ore, fiind acuzat de infracțiunile de încălcarea măsurilor dispuse în ordinul de protecție și hărțuire.

Bărbatul este acuzat că a încălcat ordinul de protecție emis de judecători, și și -a hărțuit iubita.

La data de 2 decembrie 2021, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 35 de ani, din comună Mihalț, care este cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse în ordinul de protecție și hărțuire.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție emis de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de partenera sa și față de domiciliul acesteia, acesta s-ar fi apropiat de locuință și ar fi contactat-o telefonic și pe rețelele de socializare.

În cursul zilei de azi, 3 decembrie, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top