Au venit din Constanța să fure în Alba. Doi tineri reținuți de polițiști, după ce au furat trabucuri dintr – o benzinărie

0

Patru tineri din Constanţa au fost ridicaţi miercuri seara de poliţişti şi jandarmi din Alba, şi duşi la audieri după ce au furat câteva cutii de trabucuri din staţia de carburanţi OMV.

Pe baza informaţiilor primite, în aproximativ 30 de minute poliţiştii au descoperit maşina cu care tinerii s-au deplasat la benzinărie. La audieri s-a stabilit că doar doi dintre cei patru tineri au participat la furt.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

“Polițiștii din Alba Iulia au reținut doi tineri din județul Constanța, care sunt bănuiți că au sustras trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, dintr-o stație de carburanți. Aceștia au fost identificați în aproximativ 30 de minute de la sesizare, în urma unei acțiuni în care au fost implicate mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

 La data de 23 septembrie 2020, în jurul orei 17.45, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, dintr-o stație de carburanți din municipiu, au fost sustrase mai multe țigări, tip trabuc, iar autorii se deplasează cu un autoturism înmatriculat în județul Constanța.

Au fost alertate echipajele de poliție și jandarmerie aflate în teren, iar la scurt timp s-a reușit identificarea autoturismului, într-o zonă de blocuri de pe B-dul 1 Decembrie din Alba Iulia.

La sediul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost conduse 4 persoane, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că două dintre acestea ar fi fost implicate în faptă de furt.

Polițiștii au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Mangalia, județul Constanța ar fi sustras 8 pachete cu trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, de pe rafturile magazinului stației de carburanți, în timp ce complicele său, un bărbat de 30 de ani, din comună Mihai Viteazu, județul Constanța, s-a interpus vizual între el și angajații stației.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru furt respectiv complicitate la furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 septembrie, să fie prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate”, se arăt  într – un comunicat de presă emis de către IPJ Alba.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top