Atanasiu huiduit la Consiliul Național al PNL

1

Vicepreședintele PNL, Theodor Atanasiu, a trăit un moment total neașteptat la Consiliul Național al PNL. În urma stenogramelor publicate de STIRIPESURSE.RO, în care Atanasiu făcea praf vechiul PDL și pe Cătălin Predoiu, acesta a fost taxat de liberali.

atanasiuCând a urcat pe scena Consiliului Naținoal, Atanasiu a fost huiduit copios de cei prezenți în sală. Pe tot parcursul discursului său, Atansiu a fost huiduit de oamenii prezenți în sală. La un moment dat a intervenit Vasile Blaga: Am o mare rugăminte: am spus că trecem peste tot și toate! Haideți să fim uniți!”. În ciuda apelului lui Blaga, oamenii i-au strigat lui Atanasiu: ”Scuze, scuze!”.

Atanasiu a refuzat să își ceară scuze și a plecat de la microfon: ”Vă mulțumesc pentru primire!”.

Cătălin Predoiu a încercat să calmeze spiritele și i-a întins mâna lui Atansiu. Imediat, cei din sală au început să scandeze: ”Predoiu, Predoiu, Predoiu!”.

Spre deosebire Atanasiu, Cătălin Predoiu a fost aplaudat și aclamat de toți cei prezenți în sală.

Distribuie

Un comentariu

  1. NICU MOISE în

    ninel atanasiu este cugirean,unul dintre stalpii liberalior de dupa revolutie,merita respect si bine face ca ii pune la punct pe lingaii astia de azi,este un adevarat líder si va ajunge presedite,prim ministru si in final presedintele tarii,nu te lasa Ninel,cu stima MS.ING.DIPL.NICU MOISE.

Lasă un comentariu

Top