Angajații Serviciului de Ambulanță Județean Alba și ai Spitalului de Boli Infecțioase Alba Iulia, premiați de autoritățile locale

0

Angajații Serviciului de Ambulanță Județean Alba și ai Spitalului de Boli Infecțioase Alba Iulia, au fost premiați de către autoritățile locale, în cadrul evenimentului “Urbis Grates”, desfășurat sâmbătă, la Muzeul Principia din Alba Iulia.

„Astăzi, în cadrul ceremoniei prilejuite de Ziua Națională a Ambulanței, am avut plăcerea să ofer Diplomele de Excelență și distincția Urbis Grates, în semn de respect și mulțumire față de angajații Serviciului de Ambulanță Județean Alba și ai Spitalului de Boli Infecțioase Alba Iulia, care, prin munca lor, contribuie, în fiecare zi, la bunăstarea și sănătatea comunității noastre.

Această meserie implică dăruire, capacitate de reacție, profesionalism, curaj și multă dedicare. Roadele muncii dumneavoastră se măsoară în miile de vieți salvate, de multe ori în situații critice și periculoase, iar dedicarea dumneavoastră față de meseria pe care ați ales-o, merită răsplătită.

Prin acest înscris simbolic, arătăm respectul și recunoștința întregii comunități pentru felul în care v-ați transformat meseria în misiune de onoare, pentru implicarea cu care v-ați pus în slujba binelui și v-ați dedicat luptei pentru viață.

Transmit un mesaj de mulțumire doamnei Marcela Vâlcan, consilier local și asistentă șefă la Spitalul de boli infecțioase Alba Iulia, domnului Marius Șuluțiu, managerul Serviciului de Ambulanță Alba și domnului Călin Potor, președintele sindicatului Serviciului de Ambulanță Alba.

Pentru devotamentul Dumneavoastră, pentru tot sufletul pus în tot ceea ce faceți, Alba Iulia vă mulțumește!”, a fost mesajul transmis prin intermediul paginii de socializare, de către primarul Gabriel Pleșa.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top