Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, medalii de argint și bronz, la Cadet International Tournament – U18, competiție desfășurată în Ungaria

0

Judoka CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, au obținut medalii de argint și bronz la un important turneu internațional desfășurat sâmbătă, 13 noiembrie, la Győr, în Ungaria.

După medalii importante câștigate în acest an pe plan național, Alexandru Sibișan (elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia) și Laura Bogdan au reușit să se claseze pe podium și la un turneu extern, la care au concurat cu sportivi valoroși din țară și străinătate.

Rezultate pentru CS Unirea Alba Iulia la ”Cadet International Tournament – U18” – competiție de Judo desfășurată în Ungaria:

Alexandru Sibișan (categoria de greutate – 90 de kilograme) – medalie de argint

Laura Bogdan (categoria de greutate – 48 de kilograme) – medalie de bronz.

Antrenorii care i -au pregătit pe cei doi sportivi, sunt Alin și Cristian Dinu.

Secția noastră de judo demonstrează că acest sport are viitor în județul Alba. Avem elevi talentați, cu potențial, dar și antrenori foarte buni, care știu să îi pună în valoare. Pe lângă faptul că oferă o dezvoltare fizică armonioasă, judo dezvoltă gândirea creativă, îndemânarea și precizia, curajul, autodisciplina și inteligenta. Felicitări sportivilor și antrenorilor”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia, instituție publică subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, are 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top