Alba sub ape: Intervenție impresionantă a unui pompier din Alba: O fetiță de 10 ani din Gura Sohodol salvată din calea viituri

0

Un pompier din cadrul salvatorilor, care se află în acest moment în luptă cu apele revărsate în localitățile din Apuseni, a devenit erou pentru colegii lui și locuitorii din satul Gura Sohodol.

Pompierul a salvat o fetiță în vârstă de 10 ani, a cărei locuință, în care aceasta locuia împreună cu părinții ei, a fost afectată de apele ieșite din matcă, care s – au revărsat cu putere asupra localității.

„Amintirile copilăriei le ducem cu noi pentru tot restul vieții. De obicei, ele sunt plăcute. Însă, din păcate, trăim și experiențe dureroase.

Colegul nostru o duce pe brațe pe Rebeca. O fetiță de 10 ani, care locuiește în localitatea Gura Sohodol, din județul Alba. Casa ei a fost afectată de viitura puternică, cauzată de ploile abundente.

Rebeca și părinții ei au fost nevoiți să părăsească locuința, pentru că viața le era amenințată de puhoaiele de apă care distrugeau tot ce întâlneau în cale. Nu apuci să iei nimic cu tine. Te agăți de gâtul celor care îți oferă o mână de ajutor și pleci.

Și aștepți ca apele să se liniștească ca să te poți reîntoarce acasă. De fapt, la ce a mai rămas din acasă.

Rebeca s-a agățat de gâtul colegului nostru, cel care reușește să o ducă într-un loc sigur, ca pe o prințesă salvată de primejdie. Ține în mână sandalele, cu speranța că va avea ocazia să alerge din nou pe cărarea ce duce către acasă.

Cu speranța că amintirile copilăriei își vor recăpăta frumusețea”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare, de către reprezentanții Jandarmariei Române.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top