Acțiune în trafic a polițiștilor din Alba: peste 200 de șoferi testați cu aparatul etilotest, 2 permise de conducere reținute

0

Polițiștii rutieri din Alba Iulia, au organizat în noaptea de vineri spre sâmbătă, o acțiune pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului și a drogurilor.

În cadrul acțiunii, peste 200 de șoferi au fost testați de către polițiști cu etilotestul, iar pentru abaterile constatate oamenii legii, au aplicat un număr total de 124 de amenzi.

În perioada 28 – 30 iulie 2022, între orele 23.00 – 5.00, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, acțiuni care au avut ca scop creșterea siguranței rutiere şi depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație, în special depistarea conducătorilor auto care nu respectă interdicția de a conduce autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Polițiștii de la rutieră, sprijiniți de cei de ordine publică au acționat în filtre rutiere, pe principalele artere din județ, și au testat, cu aparate etilotest și Drug test, 234 de conducători auto.

În urma activităților efectuate au fost aplicate 124 de amenzi, care au sancționat abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 2 de permise de conducere, retrase 5 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top